Para preparar o rabo de touro necesítase:
1 Un rabo de touro
3 cebolas
1/2 cabeza de allo
3 cenorias
3 tomates
2 follas de loureiro
1 vaso de brandy
1 vaso de viño Moriles
1 taza de caldo de
cocido
pementa munda
unha cullerada de pementa en gran
1
cullerada de pemento doce
3 ou 4 cravos
4 culleradas de aceite de
oliva virxe.
2 ou 3 culleradas de fariña, sal e un par de patacas.
Pasamos os anacos de rabo de touro pola fariña.
Poñemos catro culleradas de aceita na tarteira e poñemos os anacos de rabo a dourar polos dous lados, Cocémolo a lume lento ata que estea brando.
Unha vez feito, fritimos un pouco de cebola e engadimos os dentes de allo.
Preparamos as cenorias, os tomates e misturamos todo conforme nos quede unha composición heteroxénea.
Despois, fritimos unhas patacas para acompañar e o servimos.
Luis
No hay comentarios:
Publicar un comentario